El blog de Josep Ubia
|
Dibuixant i pintor
El blog de Josep Ubia
|
Dibuixant i pintor
Tot està a la tipografia!

Tot està a la tipografia!

agost  2018 / 26 Comentaris tancats a Tot està a la tipografia!

Tal com deia Steve Jobs, la tipografia és una de les parts més importants del disseny gràfic, i no solament pel gran nombre de tipus que hi ha, sinó perquè ajuda a conferir i fer valdre l’estètica del disseny en qüestió.

Tinc un bon record de quan vaig començar a treballar en el món de les arts gràfiques, perquè la meva primera feina va ser la de tipògraf a Busquests Gruart i avui m’ha vingut de gust recordar-ho.

Aquella experiència em va ensenyar la composició de les planes i els espais buits… ho sabíeu que els motlles estan plens d’espais en blanc i que aquests tenen molta importància a l’hora de fer una composició?!

Be Sociable, Share!
If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!