El blog de Josep Ubia
|
Dibuixant i pintor
El blog de Josep Ubia
|
Dibuixant i pintor
Preparant nous Pastorets!
Etiquetes: ,

Preparant nous Pastorets!

juny  2017 / 25 Comentaris tancats a Preparant nous Pastorets!

Com ja us vaig explicar fa uns dies, Els Pastorets de la Creu Alta volen renovar-se de dalt a baix.

Per a poder dissenyar i presentar les propostes de renovació de decorats, estic acabant de muntar un teatrí a escala del teatre.

Aquest projecte em fa especial il·lusió, per una banda perquè he pogut comptar amb la col·laboració del Joan Olivella, tècnic del Teatre Sant Vincenç, que ha fet el disseny i muntatge de les tires de leds, que poden fer tota mena de colors, i per l’altra perquè estic preparant les diferents propostes d’escenografia amb una de les meves filles, la Mariona Ubia.

Com us podeu imaginar, és un projecte del qual us aniré parlant sovint!!!

Be Sociable, Share!
If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!