El blog de Josep Ubia
|
Dibuixant i pintor
El blog de Josep Ubia
|
Dibuixant i pintor
Més de vint anys entre pinzells…
Etiquetes: , ,

Més de vint anys entre pinzells…

novembre  2017 / 24 Comentaris tancats a Més de vint anys entre pinzells…

L’any 1994-1995, fa més de 20 anys!!!, vaig fer aquestes pintures que formarien part de la meva primera exposició de l’Acadèmia Belles Arts de Sabadell.

Tot i que en aquell moment jo no tenia massa experiència amb la pintura a l’oli, l’exposició va ser tot un èxit i, malgrat no he acabat mai d’abandonar la il·lustració (l’editorial i la científica han estat durant molt de temps la meva feina), cada vegada he anat guanyant afició a la pintura i, sobretot, al dibuix artístic.

Quants records em porten aquests quadres!!

Be Sociable, Share!
If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!